Disco & disco freestyle

Disco er en energisk dansestil med fokus på takt og koordinasjon. Danserne lærer trinn og energiske koreografier til musikk i takt. Vi opplever at disco gir rask mestringsfølelse og stor danseglede, med våre erfarne instruktører til å hjelpe i utviklingen. 


Vi er den eneste danseskolen i region vest som tilbyr dansekurs i disco! Våre kurs innenfor denne dansegrenen er skreddersydd for barn i alle aldre og nivåer, fra nybegynnere til konkurransedansere.


Vårt grunnkurs gir en morsom og trygg introduksjon til disco, mens nivå 2 bygger videre på disse ferdighetene med mer avanserte bevegelser. For de som ønsker en større utfordring, tilbyr vi nivå 3, som er et konkurranserettet parti. Her forutsettes det at man har gjennomført grunnkurs og at man har har fått egen koreografi. Nivå 3 gir muligheten til å delta i konkurranser. I disco har vi solo, duo og gruppe, noe som skaper et sterkt fellesskap og samhold blant danserne. 


Disco Freestyle er en egen gren, som kombinerer akrobatikk med disco. Denne spennende stilen innebærer at koreografiene flyter rytmisk med både akrobatiske øvelser og discotrinn, noe som gir en høy grad av utfordring og morofaktor.Hvilke kurs tilbyr vi?

Disco (Grunnkurs)

Dag: Tirsdag
Tidspunkt: 17:00- 18:00

Disco (Nivå 2)

Dag: Tirsdag
Tidspunkt: 18:00 - 19:00

Disco (Nivå 3 / konkurransetrening)

Dag: Tirsdag
Tidspunkt: 19:00 - 21:00