Paradans

Paradans er et begrep for dans som utøves parallelt og likeverdig med annen dans. Begrepet brukes om all dans for mennesker med en funksjonsnedsettelse.


Vårt dansekurs er spesielt designet for barn og unge med funksjonsnedsettelse som ønsker å oppleve gleden ved dans i et trygt, tilrettelagt og morsomt miljø. Vi tror på at dans er for alle og fokuserer på å skape en opplevelse fylt med glede, fellesskap og kreativitet.


Hvorfor velge oss?

Danseglede: Hos oss handler dans om ren glede. Barna får uttrykke seg gjennom bevegelse og nyte hvert øyeblikk på dansegulvet. Uansett erfaring eller nivå, er det viktigste å ha det gøy og nyte dansen!


Tilrettelagt: Vårt kursmiljø er tilpasset deltakernes behov. Våre erfarne instruktører og engasjere assistenter er dedikert til å skape en inkluderende opplevelse for alle, med et tilbud som sikrer at alle føler seg komfortable og kan delta på sitt eget vis.


Trygt: Vi prioriterer trygghet høyt og skaper et miljø der barna kan utforske dansen uten bekymringer. Vi er alltid til stede for å støtte og veilede.


Gøy: Vårt dansekurs er ikke bare undervisning; det er en reise fylt med moro! Vi velger musikk som inspirerer, og våre timer er designet for å skape smil og latter. Barna oppfordres til å bygge vennskap og oppleve fellesskap gjennom dansen.


Gi ditt barn muligheten til å utforske dansens magiske verden. Hvert dansetrinn er et skritt mot glede, selvuttrykk og positivt samspill. Vi gleder oss til å dele dansens magi!


Hvilke kurs tilbyr vi?

Dansemoro (6 - 13 år)

Dag: Torsdag

Tidspunkt: 17:15- 18:00