Freestyle & slow

Vi tilbyr kurs i freestyle og slow for barn i alle aldre! Kursene er delt inn ulike nivå, slik at det er noe for alle, uansett erfaring.


Freestyle disco jazz (FDJ) er en energisk dansestil som kombinerer koordinerte armbevegelser, spark, hopp og akrobatikk. Danserne beveger seg til sanger med høyt tempo, noe som gjør denne stilen både morsom og utfordrende. 


Slow er elegant og følelsesladd. Vi danser til ballader og roligere popmusikk, med fokus på teknikk fra ballett, moderne og jazz. 


Freestyle krever allsidighet, koordinasjon, styrke og eksplosivitet. Slow krever styrke, balanse, smidighet og tekniske ferdigheter. Kursene våre gir barna en fantastisk mulighet til å utvikle disse nettopp disse egenskapene!


Grunnkurset vårt tar for seg det grunnleggende. På nivå 2 og 3 er det setter vi krav til gjennomført grunnkurs og egen koreografi. Treningene er rettet mot konkurranser. Vi arrangerer 2-4 konkurranser i Bergen per år, hvor deltakelse er valgfritt, men oppfordret. Dansere kan konkurrere i singel, dobbel, trio og team. Dette skaper et sterkt og fint fellesskap.Hvilke kurs tilbyr vi?

Freestyle / slow (Grunnkurs)

Dag: Mandag

Tidspunkt: 17:30- 18:30

Freestyle / slow (Nivå 2)

Dag: Mandag

Tidspunkt: 18:30- 20:30

Freestyle / slow (Nivå 3)

Dag: Mandag

Tidspunkt: 18:00- 19:30

Freestyle / slow (Nivå 2)

Dag: Torsdag

Tidspunkt: 19:00- 20:30

Freestyle / slow (Nivå 3)

Dag: Torsdag

Tidspunkt: 19:00- 21:00