Jazz & moderne

Jazz kombinerer teknikker fra klassisk ballett med dynamiske bevegelser som involverer hofter, overkropp, knær og føtter. Jazzdans kjennetegnes av rytme, takt og en sterk formidlingsevne, og inkluderer stiler som lyrisk jazz, tradjazz og jazz funk.


Moderne er en scenisk dansesjanger som gir stor frihet til å utforske kreativitet og uttrykke følelser. Denne sjangeren inkluderer ulike teknikker og stiler, med bevegelser som ofte har kontakt med underlaget. Moderne dans er kjent for sin kunstneriske frihet.


Våre grunnkurs i jazz og moderne dans er perfekte for nybegynnere. Her får barna en solid innføring i grunnleggende teknikker og bevegelser, alt i en trygg og støttende atmosfære. 


For de mer erfarne danserne tilbyr vi konkurranseparti i jazz og moderne/show. Her stilles det krav til at danserne har egen koreografi. De som deltar på denne timen har muligheten til å delta i konkurranser, hovedsakelig på Østlandet. Dette kurset er designet for å utfordre danserne og hjelpe dem med å finpusse teknikkene sine, samtidig som de får oppleve spenningen og gleden ved å konkurrere.Hvilke kurs tilbyr vi?

Moderne / show (konkurransetrening)

Dag: Onsdag

Tidspunkt: 18:30- 19:30

Moderne / jazz (grunnkurs)

Dag: Onsdag

Tidspunkt: 19:30- 20:30

Jazz (konkurransetrening)

Dag: Torsdag

Tidspunkt: 18:00- 19:00